Overnachten op de track van de Holy Hill 🌙😴? 
Boek jouw kamer in ‘Hostel Holy Hill’ meteen hier beneden (vanaf €25 pp per nacht exclusief linnenpakket)!

Kamer voor 1 nacht bezet met 1 persoon (€40 + linnenpakket €12,50)  = €52,50 
Kamer voor 1 nacht bezet met 2 personen (2x €25 + linnenpakket 2x €12,50)  = €75 

Overnachten kan zowel van 24-25 mei als 25-26 mei.
Na jouw boeking nemen we contact met je op en kun jij jouw voorkeur doorgeven.

Boek nu jouw overnachting ⬇️

Waarom overnachten?

✅ U kunt gratis parkeren op het terrein
✅ U kunt zich omkleden en warm douchen bij uw eigen kamer
✅ U heeft uw slaapplek op enkele meters van de start.finish
✅ U bevindt zich tussen de topatleten (die permanent gevestigd zijn op Watersley)
✅ Sittard is een perfecte uitvalsbasis om (Zuid)Limburg te verkennen

 

Locatie

Watersley Sports & Talent Park
Watersley Sports & Talent Park is een internationale wooncampus waar tot wel 300 topsporttalenten uit binnen- en buitenland verblijven. Je verblijft op het park als team of als individu, waar je woont en leeft in de nabijheid van de topsportfaciliteiten die deze regio te bieden heeft. Met de Sportzone en een bruisend stadcentrum binnen handbereik en een ruime keuze aan onderwijsmogelijkheden is het de uitgelezen verblijfplaats voor allround talentontwikkeling.

Visie
De ambitie is dat kennisinstellingen, bedrijfsleven, overheid en sporters samen de top bereiken. Dat leidt tot betere (top)sportprestaties, optimale talentontwikkeling en nieuwe kennis.

Watersley Sports & Talentpark ondersteunt deze ontwikkeling tot topsportregio door het creëren van een wooncampus voor deze doelgroep: een campus waar wonen, opleiden, werken en vrije tijd met elkaar verbonden worden waardoor er een ‘levendige’ topsportgemeenschap kan ontstaan.

Het terrein

Het terrein van Watersley Sports & Talent Park is onderdeel van een landelijk gebied dat direct tegen de stedelijke zone van Sittard-Geleen gelegen is. Dit historisch rijke gebied is volgens diverse bronnen al sinds de 16e eeuw in gebruik.

De naam Watersley geeft veel prijs over de unieke locatie; zo staat -sley voor ‘de verzamelplaats van water’, een dalkom aan de voet van de Kollenberg.

 

Huis Watersley werd in 1752 gebouwd als jachtslot voor de familie Loyens- Delhougne. Later, in 1876, namen een Duitse congregatie van de paters franciscanen hun intrek. In 1967 nam Stichting Pergamijn het landgoed in gebruik. Huis Watersley is sinds 1967 een Rijksmonument.

Na kasteel, klooster en zorgcentrum is het nu de plek waar jonge, ambitieuze sporters de rust vinden om hun sportieve talenten te kunnen ontplooien. Een ideale plek, midden in de Euregio. Het 29 ha parkachtige landgoed ligt in een prachtige fietsomgeving met zowel vlakke als heuvelachtige routes, met uitvalswegen naar België en Duitsland.

De Sportzone
Binnen een straal van drie kilometer vanaf het terrein van Watersley Sports & Talent Park bevindt zich de Sportzone, een excellerende sportomgeving waarin professionele infrastructuur en structurele talentontwikkeling centraal staan. Dat biedt maatwerk voor jonge mensen die sportieve ambities willen combineren met hun studie of maatschappelijke carrière. Een veilige wieleromgeving, een atletiekbaan en het Topsport Expertise & Innovatiecentrum zijn onderdelen van deze veelzijdige omgeving.

Kijken naar de toekomst, in ontwikkeling blijven
Het gebied zal de komende jaren verder duurzaam worden (her)ontwikkeld met behoud van de rust en ruimte die het park biedt. Door duurzaam en innovatief om te gaan met de aanwezige materialen en mogelijkheden en door deze broedplaats van sportieve talenten te verbinden met de Sittardse Gemeenschap waar dit terrein al eeuwen toe behoort.

www.watersley.nl

Watersley Sports & Talent Park betreft een privé terrein en is niet vrij toegankelijk.

https://www.holyhillrun.nl